Silicone slangen

sort-ascending
90 Graden bochten silicone
Vanaf € 6,16
Rechte koppelstukken silicone
Vanaf € 4,28
Rechte verlopen silicone
Vanaf € 6,98
45 Graden bochten silicone
Vanaf € 5,43
90 Graden bochten met verloop silicone
Vanaf € 9,45
Rechte buis 1M silicone
Vanaf € 12,77
Silicone eindcaps
Vanaf € 2,19
Balg koppelstukken silicone
Vanaf € 7,54
45 Graden bochten met verloop silicone
Vanaf € 22,49
Dubbele balg koppelstukken silicone
Vanaf € 10,87
180 Graden bochten silicone
Vanaf € 7,88
Rechte buis 1M olie / brandstof silicone
Vanaf € 15,62
135 Graden bochten silicone
Vanaf € 7,88
Koelvloeistoftemperatuur adapter universeel
Vanaf € 12,95
VAG 1.8TFSI & 2.0TFSI EA888 turbo demper verwijder set
€ 89,00
VAG 2.0TFSI K04 EA113 turbo demper verwijder set
€ 89,00
VAG 1.8TFSI & 2.0TFSI K03 EA113 turbo demper verwijder set
€ 89,00
QSP siliconen slang balg 90 graden
Vanaf € 36,51
QSP Siliconen slang balg 45 graden
Vanaf € 36,51
QSP Flexibele siliconen slang
Vanaf € 42,56
QSP Silicone T-Stuk (19mm aftakking)
Vanaf € 11,71
QSP Siliconen balg verloop
Vanaf € 20,66
QSP Siliconen slang XL 90 graden
Vanaf € 29,13
QSP Siliconen slang XL 45 graden
Vanaf € 29,13
QSP siliconen T-bocht - 45 graden
Vanaf € 20,11

25 producten

Silicone slangen auto: de ideale oplossing voor jouw wagen

Silicone slangen auto zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en betrouwbare oplossing voor het vervangen van rubberen slangen in zijn of haar voertuig. Deze slangen zijn niet alleen bestand tegen hoge druk en temperaturen, maar drogen ook minder snel uit dan gewone rubberen slangen. 

 

Universele silicone slangen voor elke auto

De universele silicone slangen van Chargertech zijn geschikt voor vrijwel alle auto's en kunnen in de meeste gevallen direct een oplossing bieden. Zo zijn ze bijvoorbeeld ideaal voor het installeren van een turbocharger of supercharger. Silicone slangen kunnen als vervanging dienen voor de meeste rubberen slangen en zijn zeer geschikt voor lucht- en watersystemen. Met een extra coating aan de binnenzijde zijn ze ook geischikt voor olie- en brandstofsystemen.

Silicone slangen zijn niet alleen perfect voor zelfbouw projecten, maar ook uitermate geschikt om te gebruiken wanneer een originele slang op de auto kapot is. In veel gevallen is dit zelfs goedkoper dan de originele slangen van de producent! Bekijk ons assortiment en ontdek welke silicone slangen het beste bij jouw auto passen.

 

Een pakket silicone slangen samenstellen

Wanneer je silicone slangen gaat bestellen, is het belangrijk om te weten dat de genoemde diameters altijd de binnendiameter van de slangen betreffen. Wanneer je de exacte diameter niet kunt vinden, is het altijd het beste om te kiezen voor een slang die kleiner is. De silicone slangen kunnen meestal 3-4mm opgerekt worden. In de meeste toepassingen kan een slang ook op een buis 2-3mm kleiner dichtgeknepen worden.

Afhankelijk van de toepassing zijn er naast de silicone slangen ook andere materialen nodig, zoals:

 

 

Waarom kiezen voor silicone slangen?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor silicone slangen auto in plaats van rubberen slangen. Ten eerste zijn silicone slangen veel beter bestand tegen hoge temperaturen en druk. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in auto's, waar de motor vaak hoge temperaturen bereikt. Bovendien droogt het materiaal minder snel uit, waardoor de slangen langer meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden.

Daarnaast zijn silicone slangen zeer flexibel en eenvoudig te installeren. Ze kunnen gemakkelijk op maat gesneden worden en passen goed op verschillende aansluitingen. Dit maakt het eenvoudig om een pakket silicone slangen samen te stellen dat perfect aansluit op jouw specifieke behoeften.

 

Silicone slangen kopen bij Chargertech

Als je op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare oplossing voor het vervangen van rubberen slangen in jouw auto, zijn silicone slangen auto de ideale keuze. Ze zijn bestand tegen hoge druk en temperaturen, drogen minder snel uit en zijn eenvoudig te installeren. Bij Chargertech vind je een uitgebreid assortiment aan silicone slangen en bijbehorende materialen, zodat je altijd een oplossing vindt die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de vele voordelen van silicone slangen voor jouw auto!

loader
Bezig met laden...