Turbo timers

sort-ascending
Electronische boost controller + turbo timer
€ 279,99
Turbo timer
€ 45,00

2 producten

Verleng de levensduur van je motor met een Turbo Timer

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je motor te beschermen en de levensduur te verlengen? Dan is een turbo timer precies wat je nodig hebt. Deze handige tool zorgt ervoor dat de motor na het afzetten van het contact nog enige tijd stationair blijft draaien. Hierdoor kan de turbo en motor nog nagekoeld worden door rondstromende olie en koelvloeistof. Dit is vooral nuttig voor getunede motoren, maar ook standaard motoren profiteren van deze extra afkoeltijd.

Waarom een Turbo Timer onmisbaar is voor jouw auto

Een turbo timer is niet zomaar een handige gadget, het is een onderdeel dat bijdraagt aan de algehele gezondheid en levensduur van je motor en turbo. Door de extra afkoeltijd voorkom je dat de olie in de turbo en motor oververhit raakt, hierdoor verbrandt de olie en komen er vaste roetdeeltjes in het circuit. Wat kan leiden tot schade en vroegtijdige slijtage.

De voordelen van een Turbo Timer van Chargertech

Bescherming van je motor: De turbo timer helpt de levensduur van je motor te verlengen door te zorgen voor een optimale afkoeling na gebruik.
Alleen de beste onderdelen: Of je nu een getunede motor hebt of een standaard motor, bij Chargertech vind je altijd de beste turbo timers voor jouw auto.
Deskundig advies: Onze experts staan altijd klaar om je te adviseren en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Chargertech: jouw betrouwbare partner voor auto-onderdelen

Als het gaat om de aanschaf van een turbo timer, wil je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Bij Chargertech begrijpen we dat. Onze jarenlange ervaring en expertise in de wereld van auto-onderdelen maken ons een betrouwbare partner.

Investeer in de gezondheid van je motor en kies voor een turbo timer van Chargertech. Met onze expertise en hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat je nog vele jaren van je motor kunt genieten. Bekijk ons assortiment en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

 

loader
Bezig met laden...