Gepubliceerd: 19-3-2020

Vanwege de huidige uitbraak van het COVID-19 virus(Coronavirus) heeft het RIVM maatregelen aangekondigd die nodig zijn om het virus in te dammen. Om de gezondheid van u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen volgen wij deze adviezen ook op. Dit betekent dat wij gedurende deze periode ook een andere werkwijze en contactnormen hanteren. Hier onder een samenvatting van wat u kan verwachten:

Bestellingen via de webshop

Voor klanten die hun producten in onze webshop bestellen verandert er weinig, als alle door u bestelde materialen op voorraad zijn worden deze nog steeds direct verzonden. Zo lang de koeriersbedrijven blijven rijden zullen wij ook blijven verzenden!

Wanneer u producten besteld waar een levertijd bij vermeld staat dan kan de levertijd helaas soms nog wat afwijken. Leveranciers hebben te maken met onderbezetting vanwege ziek personeel, het transport van de leverancier naar ons kan daarbij ook vertraging oplopen vanwege onderbezetting en extra grenscontroles.

Wij danken u voor uw geduld!

Producten afhalen in de winkel

Afhalen van producten blijft bij ons mogelijk, om de risico’s te minimaliseren is toegang tot het magazijn tijdelijk niet mogelijk. U dient bij de balie te wachten terwijl wij uw materialen bij elkaar pakken.

Wanneer u bij ons in de winkel bent houdt u dan a.u.b. rekening met de richtlijnen van het RIVM om minimaal 1,5 meter afstand te houden en enkel onze winkel te bezoeken wanneer u geen gezondheidsklachten heeft.

Indien u de risico’s nog verder wenst te minimaliseren maar wel graag uw producten komt ophalen dan is het ook mogelijk via de webshop te bestellen en dan op een afgesproken tijdstip af te halen. Wij zorgen er dan voor dat uw materialen alvast in een doos op u liggen te wachten!

Voor uw gemak hebben wij de richtlijnen voor een bezoek ook op de ingang nogmaals vermeld staan.

Installatie in de werkplaats

Hoewel het natuurlijk enorm interessant is om mee te kunnen kijken als er aan uw auto gewerkt wordt is dit helaas de komende tijd niet mogelijk. U kan uw wensen en sleutel op de balie achterlaten en dan nemen wij weer contact op zodra uw auto is afgerond. Ook rondkijken in de werkplaats naar de diverse andere projecten die we hebben staan is de komende tijd helaas niet mogelijk.

Ook bij het afzetten en ophalen van uw auto is het belangrijk om de richtlijnen van het RIVM op te volgen en voldoende afstand te houden en dit enkel te doen wanneer u geen gezondheidsklachten heeft. In aanvulling daar op dient u ook in de gaten te houden dat er in de laatste 24 uur voor u de auto hier af zet niemand met gezondheidsklachten in uw auto heeft gezeten.

 

Door het opvolgen van deze adviezen proberen wij de risico’s voor u en ons personeel te minimaliseren, wij bedanken u voor uw medewerking en begrip!

Mocht u verder nog vragen hebben dan adviseren wij om te mailen naar info@chargertech.nl.