Supercharger revisie
  • Supercharger revisie

Supercharger revisie

Supercharger revisie voor alle merken en modellen superchargers!

Aantal

Naast het leveren van nieuwe superchargers is het ook mogelijk om uw supercharger via ons te laten reviseren!

Verminderd vermogen, een vreemd geluid uit de supercharger of een blauwe rook uit de uitlaat zijn enkele indicatoren dat een supercharger versleten kan zijn. In plaats van direct een nieuwe supercharger te kopen kan het veel voordeliger zijn om de huidige supercharger te reviseren.

Bij Chargertech voeren wij de revisie uit voor vrijwel alle modellen superchargers, van schroefcompressoren zoals Eaton, Lysholm, Magnuson en Whipple tot centrifugaal superchargers zoals Raptor, en Vortech maar ook voor andere types kan u natuurlijk bij ons terecht.

De standaard procedure voor revisie is als volgt:

Schoonmaken

De supercharger wordt uit elkaar gehaald en grondig gereinigd. Alle delen worden in een ultrasoon bad behandeld om zelfs de kleinste vuildeeltjes er uit te krijgen.

Revisie

Op basis van een visuele inschatting van de gereinigde onderdelen worden nieuwe lagers, keerringen, riemen en koppelingsdelen geinstalleerd. 

Controle

Nadat de supercharger weer in elkaar zit wordt deze gecontroleerd op werking en waar mogelijk ook op druk gezet. Vanwege de vele verschillende varianten superchargers zal de methode van controle ook verschillen.

Kwaliteit

Bij de revisie van superchargers gebruiken wij altijd onderdelen van vergelijkbare of betere kwaliteit dan origineel. In overleg met u en waar mogelijk proberen wij ook altijd upgrades te maken welke de levensduur en prestaties ten goede zullen komen.

Grote beschadigingen

Wanneer de supercharger grotere beschadigingen heeft dan verwacht dan wordt er contact met u opgenomen om de opties te bespreken. 

Interesse?

Neem contact op!