Buizen en bochten

sort-ascending
90 Graden bochten RVS
Vanaf € 6,00
Rechte buizen RVS
Vanaf € 6,50
stainless steel elbow 90° with 40mm diameter
Vanaf € 15,85
uitlaatbocht met mof
Vanaf € 7,79
Uitlaat koppelstuk RVS
Vanaf € 9,58
Uitlaatbuis met mof recht RVS (0
Vanaf € 24,56
RVS Y-pijp
Vanaf € 54,00
Uitlaatbuis met mof recht RVS (1mtr)
Vanaf € 43,73
Uitlaatbocht RVS – 180 Graden
Vanaf € 31,15
RVS T-adapter
Vanaf € 57,50
RVS X pijp
Vanaf € 68,99
Conische Uitlaat Adapter/Reducer RVS
Vanaf € 15,00

12 producten

Optimaliseer de prestaties van uw uitlaatsysteem met hoogwaardige uitlaatbuizen en bochten van Chargertech. Blader vandaag nog door ons assortiment en ontdek de perfecte componenten om het volledige potentieel van uw auto te ontsluiten.

Waarom Uitlaatbuizen en Bochten Upgraden?


Het upgraden van de uitlaatbuizen en bochten van uw auto biedt tal van voordelen voor de prestaties en duurzaamheid van uw uitlaatsysteem:

  • Verbeterde Luchtstroming: Hoogwaardige uitlaatbuizen en bochten verminderen de tegendruk, wat resulteert in een efficiëntere afvoer van uitlaatgassen en verbeterde motorprestaties.
  • Verhoogd Vermogen en Koppel: Door de luchtstroming te optimaliseren, kunnen verbeterde uitlaatbuizen en bochten bijdragen aan een toename in vermogen en koppel.
  • Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of titanium, bieden onze uitlaatbuizen en bochten superieure duurzaamheid en bestandheid tegen corrosie.
  • Aanpassingsmogelijkheden: Met verschillende vormen en maten kunt u uw uitlaatsysteem aanpassen aan uw specifieke voertuig en prestatiedoelen.

Ons Assortiment Uitlaatbuizen en Bochten


Bij Chargertech bieden we een breed scala aan uitlaatbuizen en bochten die compatibel zijn met verschillende automerken en -modellen. Onze collectie omvat:

  • Rechte Uitlaatbuizen: Beschikbaar in diverse diameters en lengtes, perfect voor het aanpassen of upgraden van uw bestaande uitlaatsysteem.
  • Uitlaatbochten: 45 graden, 90 graden, en andere bochten, ontworpen voor een nauwkeurige pasvorm en optimale luchtstroming.
  • Flexibele Uitlaatbuizen en stukken: Voor toepassingen die extra flexibiliteit vereisen, bieden deze buizen een duurzame en aanpasbare oplossing.
  • X-, Y- en T-stukken: Voor complexere uitlaatsystemen, ideaal voor het splitsen van uitlaatpijpen of het samenvoegen van meerdere luchtstromen.

 

Topmerken en Kwaliteitsgarantie

Bij Chargertech vindt u uitlaatbuizen en bochten van de meest gerenommeerde merken in de tuningindustrie, zoals Simons, Boost-products, Vibrant Performance, MagnaFlow, en Borla. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Wanneer u bij ons winkelt, kunt u erop vertrouwen dat u de beste onderdelen voor uw voertuig krijgt.

Deskundig Advies en Ondersteuning


Weet u niet zeker welke uitlaatbuizen of bochten geschikt zijn voor uw auto? Ons team van experts staat klaar om u te helpen. Met jarenlange ervaring in de tuningindustrie kunnen we persoonlijke aanbevelingen doen op basis van uw specifieke behoeften en doelen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat voor assistentie.

Snelle Levering en Gemakkelijk Retourneren


Bij Chargertech begrijpen we de opwinding van het upgraden van uw auto. Daarom bieden we snelle leveringsopties om uw onderdelen zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, zorgt ons probleemloze retourbeleid ervoor dat u met vertrouwen kunt winkelen.

loader
Bezig met laden...