Welke is geschikt voor megane 3rs ? welke benodigheden heeft men nog nodig??

Dit model is passend te maken voor de megane 3 RS.

Verder zal je de originele recirc klep moeten afdoppen met:

https://www.chargertech.nl/alles-turbo-en-superchargers/blow-off-valve-s/renault-blanking-plate.html

De blow-off valve kun je op meerdere plekken installeren in de chargepiping, normaal gesproken kun je deze met een 90 graden verloopje plaatsen bij de originele aftakking.

Wij doen e.v.t. ook montage. U kunt hiervoor ook contact opnemen via onze whatsapp of e-mail .

loader
Bezig met laden...